Kik keresnek minőségi, olcsó szállást Kecskeméten?

Szállás képe: Kecskemét, Jókai u. - olcsó szállás KecskemétHála az egyre erősödő beruházásoknak és fejlesztéseknek, Kecskemét egyre kiemelkedőbb helyet foglal el Magyarország gazdasági struktúrájában.
Mindemellett, Kecskemét -  a "Hírös Város", "Kodály Zoltán Városa" - bővelkedik látnivalókban is mint pl. a Kodály Múzeum, Cifra Palota, Bozsó Gyűjtemény, Naív Művészek Múzeuma, Vadaspark - hogy csak párat emeljünk ki a látványosságok közül. A sportolni vágyók is megtalálhatják számításukat Kecskeméten, hiszen tökéletesen kiépített uszoda és élményfürdő várja az úszni és fürdőzni vágyókat, de van itt kézilapbdapálya, teniszpálya és squash pálya is az ez iránt érdeklődőknek.

Van-e olcsó szállás-megoldás arra az esetre, ha Kecskemétet nem csak turisztikai céllal keressük fel?

Igen, létezik ere is megoldás. Kecskemét - a turisztikai célok mellett vagy esetlegesen párhuzamosan - lehet olyan úticél is, amely az éppen adódó, folyamatban lévő munkákkal függ össze, pl. egy ideiglenes vagy tartós kivitelezési megbízás Kecskeméten. Ilyen esetekben nagyon jól jöhet egy minőségi, de mégis olcsó szállás saját magunk, vagy a kollégák számára. Munkavégzés kapcsán nem mindig a 3, vagy több csillagos szállásokat keressük fel, hanem olyat választunk, ahol kollégáink nyugalomban - és biztonságban - kipihenhetik aznapi fáradalmaikat, hogy másnap újult erővel folytathassák termelő tevékenységüket.
Ilyen esetben nagyon jól jön egy megbízható partner, aki minden eshetőségre képes szállást kínálni, igen kedvező árfekvésben - olcsón: az olcsoszallaskecskemet.hu. A weboldal "végén" (Kapcsolat, elérhetőség) olyan kollégák vannak, akik mindenben tudnak - szinte azonnal - dönteni, hiszen a szálláshelyeket is ők üzemeltetik. Sőt, nagyon sok esetben magával a tulajdonossal tudunk beszélni, és ennél autentikusabb személy el sem képzelhető.

Mi és ki garantálja az olcsó, minőségi szállást Kecskeméten?

Megoldás mindenre található, pusztán lehetőség és akarat kérdése. Tekintettel arra, hogy esetünkben mindkettő rendelkezésre áll, így állunk vendégeink szolgálatára.
Lehetőségeink szerint az elszállásolás magánszállásainkon - Kecskemét, Jókai u. és Nagy Lajos kir. krt. - , illetve magasabb igényeket feltételezvén az általunk üzemeltetett Háry Hotel Kecskemétben is lehetséges. Bármilyen lehetőséget keres is, céljai ismeretében mindenképpen segítünk Önnek.

Az általunk üzemeltetett olcsó szállások Kecskeméten: Kecskemét, Jókai u. és Nagy Lajos király körút, amelyek az Interneten a Kodály Apartman Kecskemét néven találhatók meg.

Amint az a főoldalunkon is ovasható, Kecskeméten akár 30 fő részére is szállást biztosítunk kiadó magánházunkban. A szállás korrekt minőségű, túlnyomó részt parkettás, tiszta, rendezett szobákból áll.

Magánszálláshelyünkön 2 szinten közel 30 fő elszállásolását tudjuk megoldani 2-3-4 és többágyas szobákban. A szálláson két helyen , szintenként van lehetőség tisztálkodásra és a WC blokkok is szintenként kerültek kialakításra. A közös helységekben televízió található.

Ha Ön a Kecskeméten tartózkodást, azaz a bérlést tekintve hosszabb időintervallunmban gondolkodik, ez úgyszintén megoldható, még kedvezményesebb feltételek mellett.
Szálláshelyeink sokféle cél kiszolgálására alkalmasak, ezért ajánljuk szállásunkat diákok számára is. Emellett, ahogyan azt már az előzőekben említettük, szálláshelyeink egyaránt alkalmasak lehetnek tartós vagy esetlegesen alkalmi kiküldetésben lévő olyan dolgozók számára, akik Kecskeméten keresnek megfelelő minőségű szállást, akár hosszú távra vonatkozóan is.

A Parkolás megoldása kecskeméti szálláshelyeinken:

Minden szálláshely rendelkezik parkolóval. A rendelkezésre álló parkolóhelyek használata vendégeink számára természetesen INGYENES.

Milyen árfekvéssel érhetők el szálláshelyeink Kecskeméten?

Elhivatottak vagyunk olyan tekintetben is, hogy a lehető legjobb ár/érték arányt nyújtsuk vendégeinknek. Árszintünk 1500 Ft - 4000 Ft/fő/éj 1 fő között található, a szálláshely központi elhelyezkedésétől és komfortfokozatától függően. Amint azt már említettünk, még igényesebb elhelyezésre a kecskeméti Háry Hotelünkben is van lehetőség.

Bízunk benne, hogy leírásunk alapján szálláshelyünk mellett dönt.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérem ne habozzon felkeresni engem:
Utassy Gábor, mobil: +36 30 927 8740, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve egyéb esetben használja a kapcsolattartó űrlapot. Várom hívását! 

Köszönöm látogatását! Viszontlátásra!

Utassy Gábor
tulajdonos